Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva armut görmek

Rüyada ayva armut görmek

Rüyada ayva armut görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayva armut gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada ayva armut görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, spora başlayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada armut ve ayva görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına alamet eder.

Rüyada ayva ağacından ayva koparmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, çevresinin genişleyeceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına rivayet eder.

Rüyada ayva soymak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ham ayva görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada elma ayva görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgun ayva görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan ayva almak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments