Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut suyu görmek

Rüyada armut suyu görmek

Rüyada armut suyu görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada armut suyu gördüyseniz:

  • Sosyal yardım işleriniz, sosyal arkadaşlıklarınız veya iş hayatınız açısından önemli bir aylık sürece giriyorsunuz.

Rüyada armut suyu içmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada armut suyu görmek hayatın temposunun yükseleceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada armut vermek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı armut yemek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağacında armut görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada armut turşusu görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu armut yemek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada küçük armut yemek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, ferahlığa çıkılacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments