Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu armut görmek

Rüyada kurtlu armut görmek

Rüyada kurtlu armut görmek patron koltuğuna yükseleceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, derde ve kedere düşeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kendisine şifa olacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu armut gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular netleşmeye başlıyor.

Rüyada kurtlu armut yemek uzun sohbetler edeceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına inanılır.

Rüyada kurtlu armut görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada armut kurdu görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, işini büyüteceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada armut dökmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, doğruluğu bulacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalında armut görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, iyi şartlara kavuşacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada armut koparıp yemek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kızına daima sahip çıkacağına işaret eder.

Rüyada yarım armut görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalından armut yemek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments