Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manavdan armut almak

Rüyada manavdan armut almak

Rüyada manavdan armut almak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada manavdan armut almak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olrusanız olun bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Rüyada manavdan armut almak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada manav görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada manavdan meyve almak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine yorulur.

Rüyada manavdan kavun almak her türlü konforsa sahip olunacağına, kimden akıl soracağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, yardımcı olmayacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada manavda karpuz görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına delalettir.

Rüyada manav açmak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada manava gitmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments