Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveci armut görmek

Rüyada deveci armut görmek

Rüyada deveci armut görmek söz sahibi olacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, umutlarının da tükeneceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada deveci armut gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durun.

Rüyada deveci armut görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet eder.

Rüyada deveci armudu görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, ona emek vereceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma ve armut görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada elma armut ağacı görmek art niyetli kişilere uyacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada kış armudu görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta armut toplamak hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada elma ve armut toplamak sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada dalında armut yemek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments