Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm armut görmek

Rüyada üzüm armut görmek

Rüyada üzüm armut görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm armut gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri saçma dahi bulsanız, uluorta hissettirmemenizde fayda var.

Rüyada armut ve üzüm görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut üzüm görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada üzüm ve armut görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada üzüm armut görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, fakirlik yaşayacağına inanılır.

Rüyada armut ve ayva görmek ticarette ilerleyeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı armut görmek işinden ekmeğinden olacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada ölüye armut vermek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada armut yemek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments