Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında armut görmek

Rüyada dalında armut görmek

Rüyada dalında armut görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalettir.

Rüyada dalında armut gördüyseniz:

  • Doğru nedenlerle akıllı hareketler yapmalısınız.

Rüyada dalından armut yemek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada dalından armut toplamak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına işaret eder.

Rüyada dalında armut görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında armut yemek çok para kazanılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada armut dalı görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dalından armut almak büyük paralara sahip olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada armut ağacı ve armut görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, can bulacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Rüyada armut ve üzüm görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments