Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine anahtar vermek

Rüyada birine anahtar vermek

Rüyada birine anahtar vermek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret eder.

Rüyada birine anahtar vermek gördüyseniz:

  • Yol haritasına ihtiyacınız olacağa benziyor.

Rüyada ev ve anahtar görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada kapının üstünde anahtar görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada anahtarı kapıya takmak yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hayata küseceğine işarettir.

Rüyada birinden anahtar almak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daire anahtarı görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada anahtar sahibi olmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına inanılır.

Rüyada birinin elinden anahtar almak maddi olarak büyük getirisi olacağına, kötüyse düzeleceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada araba anahtarı istemek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments