Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının üstünde anahtar görmek

Rüyada kapının üstünde anahtar görmek

Rüyada kapının üstünde anahtar görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, tartışmalar yaşanacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kapının üstünde anahtar gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Rüyada kapının üstünde anahtar görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine alamet eder.

Rüyada anahtarı kapının üstünde unutmak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, küfürlü söze delalet eder.

Rüyada anahtarla kapıyı açamamak sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, ele geçen paranın daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapı açtığını görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtarı kapıda unutmak eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada anahtarla kapıyı açtığını görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, kalabalık günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kapı ve anahtar görmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir kapıyı anahtarla açmak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments