Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev ve anahtar görmek

Rüyada ev ve anahtar görmek

Rüyada ev ve anahtar görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, sorunlarının günden güne artacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, parasını dikkatli harcayacağına, makbul olmayan işler yapacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada ev ve anahtar gördüyseniz:

  • Ufak tefek paralar elinize geçebilir veya ek gelirler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada ev anahtarı görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi anahtarla açmak yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev anahtarı kaybetmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, imkân sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir evi anahtarla açmak keyfinin kaçacağına, başarılı bir kişi olunacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine delalet eder.

Rüyada ev anahtarının kırıldığını görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, engellerin aşılacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev anahtarları görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ev anahtarı bulmak kendisine yeni bir iş bulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, mallarının da hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev anahtarını kaybetmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments