Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden anahtar almak

Rüyada birinden anahtar almak

Rüyada birinden anahtar almak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, büyük başarılara kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden anahtar almak gördüyseniz:

  • Gerilimi arttırıcı aktivitelerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada elimde anahtar görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine rivayet eder.

Rüyada otomobil anahtarı almak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, zamanının boşa gideceğine yorulur.

Rüyada tarihi anahtar görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinden anahtar almak dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada kendi evinin anahtarını görmek kafasının rahat edeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kapı anahtar görmek zor günlerin geride kalacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada patrondan anahtar almak eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada anahtar çaldırmak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments