Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar sahibi olmak

Rüyada anahtar sahibi olmak

Rüyada anahtar sahibi olmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, rızkının kesileceğine, güzel işler yapacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, yapacağı planların altüst olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, kısmetli bir işe atılmaya işaret etmektedir.

Rüyada anahtar sahibi olmak gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine karışmamanızda fayda var.

Rüyada anahtar sahibi olmak güzel fırsatların elde edileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine tabir olunur.

Rüyada silah sahibi olmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine rivayet eder.

Rüyada telefon sahibi olmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada cüzdan bulmak ve sahibine vermek sorunlu bir dönem geçirileceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına işarettir.

Rüyada altın bulup sahibine vermek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada otel sahibi görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada bebeği sahiplenmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bebek sahibi olduğunu görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments