Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinden anahtar almak

Rüyada birinin elinden anahtar almak

Rüyada birinin elinden anahtar almak sağlık sorunlarından kurtulacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sorunlarını aşacağına, ne yöne gideceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin elinden anahtar almak gördüyseniz:

  • Özel veya iş hayatınızda ek görev veya sorumluluklar söz konusu olabilir.

Rüyada birinin elinden anahtar almak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada başkasının elinden anahtar almak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinden yılan çıktığını görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulur.

Rüyada elinden kan akmasını görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin elinden su içmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin elinden öpmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne elinden yemek yemek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinden yumurta düşürmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments