Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden telefon aldığını görmek

Rüyada birinden telefon aldığını görmek

Rüyada birinden telefon aldığını görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına tabir olunur.

Rüyada birinden telefon aldığını gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri veya çevrenizdeki kişilerden duyduklarınızı, araştırmadan dikkate almamalı veya kullanmamalısınız.

Rüyada telefon satın aldığını görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada telefon aldığını görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada yeni bir telefon aldığını görmek mubah olmayan yollara sapacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına delalettir.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada telefon hediye aldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni telefon aldığını görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla aldatılmak oldukça uzun bir yolculuğa, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments