Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden su istemek

Rüyada birinden su istemek

Rüyada birinden su istemek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden su istemek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz durumları kabullenerek daha istikrarlı veya güvenli bir geleceğe adım atma şansınız var.

Rüyada bir bardak su istemek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin su istediğini görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, kazancının daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasından su istemek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden su istemek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada turşu suyu istemek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, tatsızlıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada gül suyu istemek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada meyve suyu istemek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine işaret eder.

Rüyada birinin su istediğini görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments