Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından su istemek

Rüyada başkasından su istemek

Rüyada başkasından su istemek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada başkasından su istemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak asmamalı veya planlarınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada arkadaşından su istemek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada su istediğini görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına inanılır.

Rüyada soğuk su istemek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir bardak su istemek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine delalet eder.

Rüyada birinden su istemek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada turşu suyu istemek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin su istemek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına alamet eder.

Rüyada meyve suyu istemek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments