Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu suyu istemek

Rüyada turşu suyu istemek

Rüyada turşu suyu istemek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada turşu suyu istemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına göz gezdirmeniz aradığınız desteği bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada turşu suyu istemek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada turşu istemek sevdikleri ile bir araya geleceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine yorulur.

Rüyada turşu suyu görmek büyük aksilikler yaşayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada turşu suyu dökmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, planların sarkacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada turşu suyu içmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinden su istemek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su içmek istemek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada birinin su istediğini görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments