Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin su istediğini görmek

Rüyada birinin su istediğini görmek

Rüyada birinin su istediğini görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, düşmanından kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada birinin su istediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verilebilir veya hayatınızı istikrarlı hale getirme şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada başkasından su istemek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliden su istemek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, bol muhabbette olacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinden su istemek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine delalet eder.

Rüyada birinde su istemek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada birinden bir bardak su istemek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada sıcak su istemek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşından su istemek bilmediği duyguları tadacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına işaret eder.

Rüyada turşu suyu istemek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments