Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül suyu istemek

Rüyada gül suyu istemek

Rüyada gül suyu istemek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül suyu istemek gördüyseniz:

  • Aynı zamanda tutkulu ilişkiler kurabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada gül suyu istemek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, çok farklı bir kişi olacağına, bol bol moral depolanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül istemek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zemzem suyu istemek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada su istemek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada arkadaşından su istemek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kendisini iyi hissedeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına inanılır.

Rüyada birinden bir bardak su istemek köşeye sıkıştıracağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin su istemek ona kol kanat gereceğine, rahat yüzü göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada su istediğini görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments