Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su almaya gitmek

Rüyada su almaya gitmek

Rüyada su almaya gitmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, hedeflere ulaşamayacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada su almaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir, gerçeği görmekte, olayları çözmekte veya ipuçlarını yakalamakta zorlanabilirsiniz ya da kafa karışıklığı yaratan her ne ise, siz buraya onu koyabilirsiniz.

Rüyada su almaya gitmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada lokum almaya gitmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bavulunu alıp gitmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine tabir olunur.

Rüyada silah almaya gitmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simit almaya gitmek parasının azalacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada pasta almaya gitmek kendisiyle övüneceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çay almaya gitmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik almaya gitmek maddi zarar edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments