Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamamda su içmek

Rüyada hamamda su içmek

Rüyada hamamda su içmek günahtan temizlenmeye, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sevinçli bir haber alınacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamamda su içmek gördüyseniz:

  • Birilerinin ihmali veya aptallığı yüzünden önem verdiğiniz bir konu toptan yıkılabilir.

Rüyada hamamda su içmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamam suyu görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine inanılır.

Rüyada hamamda su dökmek kötü bir duruma düşüleceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Rüyada elle su içmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada anne elinden su içmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, ferah bir eve geçileceğine delalettir.

Rüyada hacda su içmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta birine su içmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bakır kaptan su içmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments