Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon suyu içmek

Rüyada limon suyu içmek

Rüyada limon suyu içmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada limon suyu içmek gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri yarım bırakmayın.

Rüyada limonlu su içmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, bir uzmana başvurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada limon suyu içmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada limon sıkıp suyunu içmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada limonlu süt içmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada limonlu soda içmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada nane limon içmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada limon kolonyası içmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada limonlu çay içmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments