Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden söz almak

Rüyada birinden söz almak

Rüyada birinden söz almak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, şansın önünün kesileceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada birinden söz almak gördüyseniz:

  • Zamanınızı ailenizle veya evinizde geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada güzel sözler duymak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, şifaya kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakandan söz almak sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine yorulur.

Rüyada söz kesmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına inanılır.

Rüyada sözlenmiş görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir söz duymak durgunlaşacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada söz vermek tövbelerinin kabul olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin istediği gibi olacağına inanılır.

Rüyada söz yüzüğü bulmak rahatın ve konforun geleceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada şarkı sözü görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, sermayesinin çoğalacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments