Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözlenmiş görmek

Rüyada sözlenmiş görmek

Rüyada sözlenmiş görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sözlenmiş gördüyseniz:

  • Ufak tefek sorunlar karşısında hemen umutsuzluğa kapılıp moralinizi bozmayın.

Rüyada söz dalaşı etmek rahat bir hayat yaşanacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzük takmak eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılacağına söz vermek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, mutsuz olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada güzel söz işitmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, yüzünün hep güleceğine, itibarının ve makamının artacağına yorulur.

Rüyada söz bohçası görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada birisine söz söylemek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada bir söz duymak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments