Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir söz duymak

Rüyada bir söz duymak

Rüyada bir söz duymak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çekilen hasretin biteceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir söz duymak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, mal varlıklarınızı ya da özel yaşamınızı ilgilendiren ani haberler veya bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada seni seviyorum sözü duymak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada güzel söz duymak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşk sözleri duymak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden güzel söz duymak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada tatlı söz duymak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments