Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birine sigara vermek

Rüyada ölen birine sigara vermek

Rüyada ölen birine sigara vermek tüm planların zamanında neticeleneceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işarettir.

Rüyada ölen birine sigara vermek gördüyseniz:

  • Zor da gelse bunu yapmalısınız.

Rüyada birine sigara almak gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına alamet eder.

Rüyada balkonda sigara içmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sigara içen bayan görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını sigara içerken görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına işarettir.

Rüyada içki sigara içmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekrar sigaraya başlamak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada çok sigara içmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işaret eder.

Rüyada sigara bırakmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments