Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden saksıda çiçek almak

Rüyada birinden saksıda çiçek almak

Rüyada birinden saksıda çiçek almak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, insanlara yol göstereceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işarettir.

Rüyada birinden saksıda çiçek almak gördüyseniz:

  • Akıllı davranırsanız olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada saksıda çiçek hediye almak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada birinden saksıda çiçek almak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, geçimin kolaylaşacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıya çiçek ekmek görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda bir sürü çiçek görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çiçek ve saksı görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksı çiçek dikmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda büyük çiçek görmek yolculuğa çıkmaya, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalettir.

Rüyada saksıda çiçek açtığını görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments