Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda büyük çiçek görmek

Rüyada saksıda büyük çiçek görmek

Rüyada saksıda büyük çiçek görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, seyahatlere katılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına yorulur.

Rüyada saksıda büyük çiçek gördüyseniz:

  • Size birşey kazandırmayacak uğraşlardan uzak durun.

Rüyada saksıda büyük çiçek görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada saksıyla çiçek görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksı içinde çiçek görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına tabir olunur.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına delalettir.

Rüyada saksıda çiçek açtığını görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada saksıda çiçek satın almak umutlarının kendisine hayır getireceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada saksının içinde çiçek görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksı çiçek sulamak başarısızlığa düşüleceğine, belalara denk gelmeyeceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments