Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda çiçek açtığını görmek

Rüyada saksıda çiçek açtığını görmek

Rüyada saksıda çiçek açtığını görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek açtığını gördüyseniz:

  • Mevcut maddi sıkıntıya rağmen giriştiğiniz her konuda başarılı olabilirsiniz.

Rüyada saksıda açmış çiçek görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda açan çiçek görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek açtığını görmek haksızlığa uğranacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksılara çiçek dikmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, problemlerinin biteceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada saksıya çiçek dikmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda çiçek sulamak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına delalet eder.

Rüyada saksıda rengarenk çiçek görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada saksıda çiçek satın almak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments