Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda çiçek hediye almak

Rüyada saksıda çiçek hediye almak

Rüyada saksıda çiçek hediye almak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, eşi ile arasının açılacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada saksıda çiçek hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı jest ya da yardım beklentiniz olabilir.

Rüyada saksıda çiçek hediye etmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına yorulur.

Rüyada saksı çiçeği hediye almak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek hediye almak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada saksı çiçek görmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksı çiçekler görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına işaret eder.

Rüyada saksı ve çiçek görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine alamet eder.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sağlığının geri geleceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments