Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek ve saksı görmek

Rüyada çiçek ve saksı görmek

Rüyada çiçek ve saksı görmek sonradan da çok üzüleceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işarettir.

Rüyada çiçek ve saksı gördüyseniz:

  • İlişkileri yenileme ihtiyacı duyabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir veya yeni çevrelere girebilirsiniz.

Rüyada saksıda toprak ve çiçek görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksı çiçeği hediye almak elindekini de bitireceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda çiçek sulamak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına işarettir.

Rüyada boş çiçek saksısı görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıya çiçek dikmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek çalmak kazancının katbekat artacağına, hastalıklardan kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıyla çiçek almak rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments