Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruj satın almak

Rüyada ruj satın almak

Rüyada ruj satın almak çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, işinden ekmeğinden olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada ruj satın almak gördüyseniz:

  • Öfkelenmek veya alınmak belli konuların gidişatını değiştirmeyecektir, bindiğiniz dalı kesmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada kırmızı ruj satın almak önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ruj satın almak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına işarettir.

Rüyada dudaklara ruj sürmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ruj bulmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, duygularının karşılık göreceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ruj görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada mavi ruj sürmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, mesleğindeki başarısının artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments