Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden mum almak

Rüyada birinden mum almak

Rüyada birinden mum almak çektiği sıkıntıların son bulacağına, neredeyse kahrolacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, bereketli günler geçirileceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada birinden mum almak gördüyseniz:

  • Çabalamanız gerekse de, buna değdiğini görebilirsiniz.

Rüyada karın mumbar görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mum yakmaya çalışmak ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada doğum günü mumu görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada rengarenk mum görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına alamet eder.

Rüyada dilek mumu görmek işlerinin büyüyeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mum ışığı görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilisede mum dikmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine işarettir.

Rüyada uçan mum görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments