Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan mum görmek

Rüyada uçan mum görmek

Rüyada uçan mum görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada uçan mum gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri almanız da ihtimal dahilindedir.

Rüyada uçan mum görmek eksiklerinin farkına varacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına inanılır.

Rüyada kokulu mum görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük mum görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine yorulur.

Rüyada süslü mum görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada doğum günü mumu görmek rahatının ve gelirinin artacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada birinin mum yaktığını görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına işarettir.

Rüyada mezarda mum görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada dilek tutup mum üflemek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments