Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mum ışığı görmek

Rüyada mum ışığı görmek

Rüyada mum ışığı görmek büyük ferahlık yaşayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, düzenin kurulacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına yorulur.

Rüyada mum ışığı gördüyseniz:

  • Herzaman resmi kanalları veya hiyerarşiye göre ilerlemek verimli olmayabilir, bazen bağlantılarınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada mum ışığı görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilek tutup mum üflemek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına tabir olunur.

Rüyada renkli mumlar görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta mum görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının mum yaktığını görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına işarettir.

Rüyada mezara mum dikmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kına ve mum görmek iyileşeceğine, toparlanacağına, kederinin dağılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada yanmamış mum görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, hayatının afiyette geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments