Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilisede mum dikmek

Rüyada kilisede mum dikmek

Rüyada kilisede mum dikmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada kilisede mum dikmek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı dekoratif değişiklikler yapabilir ya da bazı ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada kilisede mum dikmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada kilisede mum yakmak refah düzeyinin artacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilise mumu görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara mum dikmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada pastaya mum dikmek huzurunu kaybedeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada kilisede ezan okumak çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, yeni işlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilisede cenaze görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine tabir olunur.

Rüyada kilisede nikah görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sıkıntıların biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments