Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk mum görmek

Rüyada rengarenk mum görmek

Rüyada rengarenk mum görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine delalettir.

Rüyada rengarenk mum gördüyseniz:

  • Fazla iyimserliği gerçekçiliğe tercih etmemekte fayda var.

Rüyada rengarenk mum görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına alamet eder.

Rüyada mum ve şamdan görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sönmeyen mum görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mumlu pasta görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada birinin mum yaktığını görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mumbar temizlemek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalet eder.

Rüyada elinde mum tutmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın mumbar temizlemek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments