Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden küçük altın almak

Rüyada birinden küçük altın almak

Rüyada birinden küçük altın almak dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, onların yaralarına merhem olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden küçük altın almak gördüyseniz:

  • Mantıklı çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada küçük altın saymak kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük büyük altın görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada küçük altın takmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük altın hediye almak inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalettir.

Rüyada küçük küçük altın görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada küçük altın aldığını görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada çok küçük altın görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments