Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok küçük altın görmek

Rüyada çok küçük altın görmek

Rüyada çok küçük altın görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok küçük altın gördüyseniz:

  • Kararlı tutumlarınız, rakiplerinizle boy ölçüşmenize yardımcı olabilir.

Rüyada küçük altın kaybetmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük altın görmek uzak bir yola gidileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak kolaylığa kavuşacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük altın bilezik görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada küçük altın hediye almak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada küçük altın aldığını görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada küçük küçük altın görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada küçük altın saymak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments