Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük küçük altın görmek

Rüyada küçük küçük altın görmek

Rüyada küçük küçük altın görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük küçük altın gördüyseniz:

  • Bazı konular çok kolay görünmüyor ya da yolunda gitmiyor olabilir.

Rüyada küçük altın aldığını görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada küçük altın görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük çeyrek altın görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına yorulur.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak maddi gücünün katlanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada küçük altın vermek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, can sıkıntısının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada küçük altın almak çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet eder.

Rüyada küçük altın hediye almak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına işaret eder.

Rüyada küçük küçük altın görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments