Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük büyük altın görmek

Rüyada küçük büyük altın görmek

Rüyada küçük büyük altın görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına delalet eder.

Rüyada küçük büyük altın gördüyseniz:

  • Seçimleriniz karşıt fikirlerle karşılaşmanıza neden olabilir veya fikirleriniz ilerlemenizin önüne geçebilir.

Rüyada büyük ve küçük altın görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük büyük altın görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına yorulur.

Rüyada büyük ve küçük balık görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, bazı ortak işlere gireceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük çocuğunu küçük görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada büyük küçük balık görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına yorulur.

Rüyada büyük ve küçük yılan görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments