Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük altın takmak

Rüyada küçük altın takmak

Rüyada küçük altın takmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada küçük altın takmak gördüyseniz:

  • Evle veya aileyle ilgili başlıklarda duygusal konular söz konusu olabilir.

Rüyada küçük altın takmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işarettir.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, geçim derdinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada küçük altın saymak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük altın görmek yetim sevindireceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük altın vermek zamanının boşa gideceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada küçük altın hediye almak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada çok küçük altın görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük küçük altın görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments