Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük altın aldığını görmek

Rüyada küçük altın aldığını görmek

Rüyada küçük altın aldığını görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına yorulur.

Rüyada küçük altın aldığını gördüyseniz:

  • Kısaca geri çevirmek yerine, biraz zaman isteyip üzerinde düşünmenizde fayda var.

Rüyada küçük altın aldığını görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, onu uyaracağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada küçük altın takmak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük altın bulmak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük büyük altın görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine tabir olunur.

Rüyada birinden küçük altın almak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük altın saymak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada küçük altın toplamak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük çeyrek altın görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, büyük düşüneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments