Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkudan saklanmak

Rüyada korkudan saklanmak

Rüyada korkudan saklanmak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkudan saklanmak gördüyseniz:

  • Yapılacak birkaç önemli değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada birinden korkup saklanmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkup saklanmak anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, koltuğunun da yükseleceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada korkudan saklanmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkup eve saklanmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, özlem gidereceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplandan saklanmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada yatağın altına saklanmak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, işlerin artacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına delalet eder.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments