Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilim satmak

Rüyada kilim satmak

Rüyada kilim satmak çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, çocuklar gibi şen olacağına alamet eder.

Rüyada kilim satmak gördüyseniz:

  • Aceleci olmamalısınız.

Rüyada kilim satmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine delalettir.

Rüyada antika kilim görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada yerde kilim görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, şansın önünün kesileceğine delalettir.

Rüyada ıslak kilim görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün kilim görmek doğru karar veremeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada kilim görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilim yıkamak kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada derede kilim yıkamak kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, canla başla çalışacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments