Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilim yıkamak

Rüyada kilim yıkamak

Rüyada kilim yıkamak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, sevdiği insana kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilim yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda da gelişmeler var.

Rüyada kilim yıkadığını görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kilim yıkamak rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada kilim yıkamak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına alamet eder.

Rüyada derede kilim yıkamak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, bir araya geleceğine, strese gireceğine, gergin olacağına rivayet eder.

Rüyada halı kilim yıkamak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada kilim yolluk görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, sağlığını da kaybedeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kilim görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hoşgörülü biri olunacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kilim halı görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments