Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli kilim görmek

Rüyada kirli kilim görmek

Rüyada kirli kilim görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli kilim gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar, rötarlar, gecikmeler sabır gerektirebilir.

Rüyada kirli kilim görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilim yıkamak kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada halı kilim almak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarda kilim görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasır kilim görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada birinden kilim almak beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada turuncu kilim görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına alamet eder.

Rüyada kilim katlamak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments