Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kilim görmek

Rüyada siyah kilim görmek

Rüyada siyah kilim görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, işinde yükseleceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine inanılır.

Rüyada siyah kilim gördüyseniz:

  • Güven problemine bağlı hareket eksikliği söz konusu olabilir.

Rüyada siyah kilim görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına işaret eder.

Rüyada kirli kilim görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına alamet eder.

Rüyada kilim dokumak birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, yolunda devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinden kilim almak keyfinden ve neşesinden olacağına, varolan borçların ödeneceğine, maddi gücünün katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kilim görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun kilim görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kilim halı görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kilim görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments