Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanfil buketi görmek

Rüyada karanfil buketi görmek

Rüyada karanfil buketi görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, daha fazla para kazanacağına, kişiye hep umut olacağına delalet eder.

Rüyada karanfil buketi gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz mükemmel seviyede olabilir.

Rüyada kırmızı karanfil buketi görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine delalettir.

Rüyada karanfil buketi görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, Allah katında yükseleceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine rivayet eder.

Rüyada gül buketi görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı gül buketi görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek buketi görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir buket papatya almak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına delalettir.

Rüyada büyük buket çiçek görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı çiçek buketi görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments