Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor karanfil görmek

Rüyada mor karanfil görmek

Rüyada mor karanfil görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sorunların ortadan kalkacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işarettir.

Rüyada mor karanfil gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun bayanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada mor karanfil görmek geniş bir rızka kavuşacağına, duymadığı sözleri duyacağına, borçların artacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş karanfil görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe karanfil almak hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kafasını toparlayacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada karanfil otu görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada gül ve karanfil görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı ve beyaz karanfil görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş karanfil görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanfil görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments